Corona - update 3

Beste CCBB-lid, beste sympathisant,

We hopen dat jullie deze tweede Coronagolf goed doorstaan en nog niet besmet zijn geraakt; en dat vrienden en familie gespaard zijn gebleven van dit agressieve virus.

Het bestuur kwam begin oktober samen om te bekijken wat er volgend jaar aan activiteiten zou kunnen worden georganiseerd. Op het moment van onze vergadering was het nog mogelijk om wandelingen en museumbezoeken te organiseren met maximum 10 deelnemers. Ons plan was om bijvoorbeeld een natuurwandeling te maken met gids en dit een drietal keer te organiseren volgens de interesse, of een Brugs museum te bezoeken.

Maar de gevreesde tweede golf kwam eraan en ondertussen leven we opnieuw in een lockdown.

Gevolg is dat we zeer moeilijk een datum kunnen vastleggen wanneer we elkaar opnieuw kunnen zien tijdens een activiteit. De sterfte- en ziekenhuisopnamecijfers zullen eerst stevig moeten dalen en hopelijk komt het vaccin er snel aan.

We zullen jullie in elk geval op de hoogte houden.

We herinneren jullie eraan dat wie zijn lidgeld voor dit jaar heeft betaald (door deelname aan de ledenvergadering of door een aparte storting) automatisch en gratis lid blijft in 2021.

Wie zijn lidgeld nog niet heeft vernieuwd kan dit nog steeds door 7 euro te storten op reknr BE24 9731 6727 6938 met vermelding “lidgeld”. Zo blijf je lid tot eind 2021.

Hou jullie gezond, en zorg goed voor elkaar.

Vele groeten van het CCBB bestuur.

Vergeet onze nationale Linx+ website www.linxplus.be niet, U vindt er nog steeds leuke tips.